3 Account
Contact us
4 Info

RETURNAREA MĂRFURILOR

 În termen de 14 zile, vom schimba pentru dvs. un produs de bună calitate pentru unul similar, dacă produsul specificat nu se potrivește cu forma, dimensiunile, culoarea sau din alte motive nu poate fi utilizat în scopul propus, cu recalcularea corespunzătoare în cazul unei diferențe de preț. Dacă mărfurile necesare pentru schimb nu sunt disponibile, vom lua mărfurile de la dvs. și vă vom returna costul.Returnarea sau schimbul de bunuri nealimentare de bună calitate se face în cazul în care produsul specificat nu a fost utilizat, prezentarea acestuia, proprietățile consumatorului sunt păstrate și există dovezi ale achiziționării acestui produs. O listă de produse nealimentare de bună calitate care nu pot fi schimbate pentru un produs similar este prezentată în anexa la Legea nr. 105 din 13 martie 2003 Privind protecția drepturilor consumatorilor. În cazul returnării mărfii, banii pentru mărfurile returnate sunt returnate cumpărătorului în același mod în care au fost plătite pentru bunuri.Vă rugăm să rețineți că, în cazul returnării (schimbului) de bunuri de bună calitate, costul plătit al serviciilor pentru livrarea mărfurilor nu este rambursat, iar costul serviciilor de transport aferente returnării (schimbului) de bunuri de bună calitate este, de asemenea, taxat în conformitate cu reglementările de livrare.

Schimbul sau returnarea mărfurilor se efectuează în același magazin unde au fost procurate. În cazul procurării în magazin on-line, schimbul are loc pe adresa mun. Chişinău, Bd. Moscovei, 21.

Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova:

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa:

mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78

Tel:

(022) 74-14-64

E-mail:

consumator@apc.gov.md

Site:

www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4